[2s.mk-friends] #mozsummit 2013 recap

novica novica at on.net.mk
Tue Oct 8 13:10:24 UTC 2013


Предлогот е да одржиме некаква recap сесија на самитот на Мозила што се
одржа изминатиов викенд.

Не знам дали има многумина заинтересирани за вакво нешто.

Јас сум „за“ за оваа сабота во рамките на СподелиЗнаење. Дежурниот може
да каже каков е распоредот.

Другите?


-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list