[2s.mk-friends] Покана за третиот сартап митап

novica novica at on.net.mk
Tue Oct 15 13:32:31 UTC 2013


Здраво,


> Се надевам ќе се видиме и заедно ќе имаме супер интересен митап.

Пробав да ви ја оставам идејава во коментар на сајтот, ама изгледа
формата не работи?

Како и да е: http://novica.duoscindo.net/node/756 за малку општествен
ангажман околу стартапите.
-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list