[2s.mk-friends] Покана за третиот сартап митап

Aleksandar Tasev aleksandar.tasev at gmail.com
Tue Oct 15 13:12:46 UTC 2013


Здраво на сите!

Само едно потсетување за отворената покана да дојдете на следниот 
стартап митап, задутре(среда во 19часот). Повеќе информации за присутни, 
локација, фото докази и се останато има на блог постот:

http://skopje.superfounders.com/blog/vtoriot-startup-meetup-i-nov-rok-za-prijavuvanje-vo-start-programata/135

Темата за дискусија е „ Кој е патот до комерцијален успех на стартап од 
Македонија?“
Ќе бидат присутни нови лица и ветерани од македонската претприемачка(или 
модерна стартап) сцена.

Ќе разговараме и за Старт <http://skopje.superfounders.com/start/c>, 
поточно календарот на настани, теми за обука итн. Инаку, рокот за 
пријавување е до 20ти октомври, па сите заинтересирани нека побрзаат со 
пријавување <http://skopje.superfounders.com/apply-and-start/c>!

Се надевам ќе се видиме и заедно ќе имаме супер интересен митап.

Ако не ви е тешко, потврдете го присуствто со reply на поракава, за да 
имаме претстава колкумина да очекуваме и соодветно да се опремиме :).

Поздрав,
Александар

076 44 00 85

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20131015/5f677f83/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list