[2s.mk-friends] Сподели Кинo - All Watched Over By Machines Of Loving Grace

Damjan Janevski miopa at bagra.org
Thu Oct 17 19:29:56 UTC 2013


Ама така информацијата ќе биде видлива само од денес за утре, а целта треба
да е сите информации да се што подолго објаеени и видливи. Концептот на
блогот со само една статија не чини. Има и баг, од-објавената статија уште
се прикажува како линк во блокот десно.


2013/10/17 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>

> On чет, 17 окт 2013 18:47:13 CEST, novica wrote:
>
>>
>>  22.10, вторник; 20ч.; Хаклаб
>>>
>>> http://b10g.spodeli.org/2013/**10/all-watched-over-by-**
>>> machines-of-loving.html<http://b10g.spodeli.org/2013/10/all-watched-over-by-machines-of-loving.html>
>>>
>>
>> Може е добра финта да се одобјави веста и да се програмира да се појави
>> во понеделник ок 19... за да биде на врв после тогашната прва помош?
>>
>
> да секако
>
>
>
> --
> --
> дамјан
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20131017/7f690552/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list