[2s.mk-friends] Сподели Кинo - All Watched Over By Machines Of Loving Grace

Damjan Janevski miopa at bagra.org
Thu Oct 17 20:17:36 UTC 2013


2013/10/17 Damjan Janevski <miopa at bagra.org>

> Ама така информацијата ќе биде видлива само од денес за утре, а целта
> треба да е сите информации да се што подолго објаеени и видливи. Концептот
> на блогот со само една статија не чини. Има и баг, од-објавената статија
> уште се прикажува како линк во блокот десно.
>

Може да се направи уште едно блокче „Следно во хаклабот“, каде ќе стојат
програмираните статии (ама да може да се отвораат)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20131017/f409adfb/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list