[2s.mk-friends] 30C3 ајмо народе

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Oct 22 14:21:11 UTC 2013


>> Мислам дека лани малку се заебавме што отидовме порано и речиси цел
>> град беше затворен заради празниците. Оваа година би сакал да идам на
>> 27ми и да останам ден-два после нова година.
>
> Wizzair Скопје - Ајндховен има само на 23ми и на 27ми
>
>
> Шо правиме!??!

Wizzair
Скопје - Дортмунд има на 24ти, и за назад на 31ви (во 8 сабајле)
за 2x 3.099,00 MKD


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list