[2s.mk-friends] 30C3 ајмо народе

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Oct 22 14:28:43 UTC 2013


Да букирам?


2013/10/22 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
>>> Мислам дека лани малку се заебавме што отидовме порано и речиси цел
>>> град беше затворен заради празниците. Оваа година би сакал да идам на
>>> 27ми и да останам ден-два после нова година.
>>
>>
>> Wizzair Скопје - Ајндховен има само на 23ми и на 27ми
>>
>>
>> Шо правиме!??!
>
>
> Wizzair
> Скопје - Дортмунд има на 24ти, и за назад на 31ви (во 8 сабајле)
> за 2x 3.099,00 MKD
>
>
> --
> дамјан
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list