[2s.mk-friends] Редовен состанок на Слободен Софтвер Македонија

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Sun Sep 1 13:48:13 UTC 2013


Јас се извинувам. Нема да можам да присуствувам на состанокот денес.

Поздрав,
Гоце

---

Goce Mitevski
Independent Designer at Nicer2

■ http://www.nicer2.com/abouthttp://www.linkedin.com/in/gocemitevskihttp://www.behance.net/GoceMitevskihttp://monsteer.deviantart.com/http://www.vimeo.com/gocemitevski

I'm on Twitter: @GoceMitevski


2013/8/28 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> После летната пауза, редовните состаноци на 2С.мк продолжуваат. Првиот
> состанок од новата рунда ќе се одржи на 1-ви септември (Недела) во 18:00
> часот во хаклабот КИКА.
>
> Состаноците се отворени за заедницата, па ако некој сака да се запознае со
> работата на 2С.мк, слободно може да присуствува на истиот.
>
> Поздрав,
> Алекс
>
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list