[2s.mk-friends] Редовен состанок на Слободен Софтвер Македонија

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Sun Sep 1 15:26:10 UTC 2013


јас ќе дојдам околу 11 ако сте таму ќе присуствувам :)


On 01.09.2013., at 15.48, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com> wrote:

> Јас се извинувам. Нема да можам да присуствувам на состанокот денес.
> 
> Поздрав,
> Гоце
> 
> ---
> 
> Goce Mitevski
> Independent Designer at Nicer2
> 
>http://www.nicer2.com/about
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>http://www.behance.net/GoceMitevski
>http://monsteer.deviantart.com/
>http://www.vimeo.com/gocemitevski
> 
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
> 
> 
> 2013/8/28 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
>> После летната пауза, редовните состаноци на 2С.мк продолжуваат. Првиот
>> состанок од новата рунда ќе се одржи на 1-ви септември (Недела) во 18:00
>> часот во хаклабот КИКА.
>> 
>> Состаноците се отворени за заедницата, па ако некој сака да се запознае со
>> работата на 2С.мк, слободно може да присуствува на истиот.
>> 
>> Поздрав,
>> Алекс
>> 
>> 
>> --
>> Aleksandar (Aleks) Lazarov
>> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
>> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
>> Processing
>> - Member of the Free Software Macedonia Organization
>> - Ham Radio operator (Z32AL)
>> - GNU/Linux user.
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list