[2s.mk-friends] 30C3 ајмо народе

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Sep 20 16:45:23 UTC 2013


> Друга опција е и Eindhoven со wizzair, ја можам да зеам комбе и да ве
> зберам од Eindhoven и да идеме директ за Hamburg, ако има појше
> заинтересирани луѓе ова мислам дека е добра опција.

не е лоша таа опција.
ја сум за

-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list