[2s.mk-friends] 30C3 ајмо народе

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Sep 23 23:19:45 UTC 2013


On 23.09.2013 18:07, Ivan Stojmirov wrote:
> 2013/9/23 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
>> П.С. Ако некој сака да дојде пред или после ССС во Дрезден на гости,
>> слободно нека пише ;)
>> П.П.С. Ако планира некој од „чесите наши“, Владан, Стојмир и Илин да оди на
>> ССС може да се организираме за превоз Дрезден - Хамбург
> Јас сум за. Лани бев со воз од Прага до Хамбург и планирав годинава да
> го сторам истото.
> Ако се собереме доволно луѓе ваљда би можеле да изнајмиме и кола. Отом потом.
>
> Мислам дека лани малку се заебавме што отидовме порано и речиси цел
> град беше затворен заради празниците. Оваа година би сакал да идам на
> 27ми и да останам ден-два после нова година.


Јас ќе одам сигурно.
И јас би сакал да останам ден-два после нова година.
Дрезден-Хамбург исто не е лоша опција, ама ќе треба да се изорганизираме 
веројатно на крај негде пред тргање недела-две.
Ќе си земам карта, ако има гратиси поделете си ги без мене.

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list