[2s.mk-friends] интервјуа со заедницата

novica nnovica at gmail.com
Sun Sep 29 10:53:52 UTC 2013


>> !t http://geekslogs.spodeli.org/

веќе некое време интервјуата се застанати на 4 до крајот.

ако сакате молам допишете си каде што сте застанале.

малку css/дизајн на сето HTML би било исто кул


-- 
novica


More information about the Ossm-members mailing list