[2s.mk-friends] интервјуа со заедницата

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Mon Sep 30 19:22:46 UTC 2013


Дизајн in progress.


2013/9/29 novica <nnovica at gmail.com>

> >> !t http://geekslogs.spodeli.org/
>
> веќе некое време интервјуата се застанати на 4 до крајот.
>
> ако сакате молам допишете си каде што сте застанале.
>
> малку css/дизајн на сето HTML би било исто кул
>
>
> --
> novica
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130930/b868abe9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list