[2s.mk-friends] sumiran cenovnik na .mk domeni

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Apr 2 15:28:02 UTC 2014


Здраво,

на http://cenovnik.ot.mk пробав да ги сумирам цените кои ги нудите за
регистрација на .mk домените.

Меѓу другото за да може полесно да одлучам каде да си ги префрлам
домените бидејќи за жал цените се дуплирани.

Би било убаво доколку мислите дека е нешто грешно со цените да ми
посочите ќе го поправам.


Поздрав,
Георги

ps. Uhost и Next-Em немате на вашите сајтови мејл контакт. Вашите
мејлови се од whois.marnet.mk.


More information about the Ossm-members mailing list