[2s.mk-friends] позајмување на проектор

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Mon Apr 7 14:24:34 UTC 2014


Во петок и сабота (11-12.04) се одржува Rails Girls и ни треба проектор.

Дали може да го земам проекторот од хаклаб или ќе биде потребен за во
сабота?

Поздрав,
Јованка
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140407/11524881/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list