[2s.mk-friends] позајмување на проектор

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Tue Apr 8 11:26:10 UTC 2014


Јас ќе имам презентација. Без хаклаб нема шанси да помине :)
On 8 Apr 2014 13:17, "Georgi Stanojevski" <glisha at gmail.com> wrote:

> 2014-04-07 16:24 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com
> >:
> > Во петок и сабота (11-12.04) се одржува Rails Girls и ни треба проектор.
> >
> > Дали може да го земам проекторот од хаклаб или ќе биде потребен за во
> > сабота?
>
> Земи и флаери има во плакарот во Кујна.
>
> Инаку знате дека и ти и Далибор и кој таму уште ќе биде ментор од
> Хаклаб треба еден слајд да посветите на Хаклаб независно за што е
> темата. :)
>
> --
> Glisha
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140408/b22d2fb2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list