[2s.mk-friends] позајмување на проектор

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Apr 8 11:16:35 UTC 2014


2014-04-07 16:24 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
> Во петок и сабота (11-12.04) се одржува Rails Girls и ни треба проектор.
>
> Дали може да го земам проекторот од хаклаб или ќе биде потребен за во
> сабота?

Земи и флаери има во плакарот во Кујна.

Инаку знате дека и ти и Далибор и кој таму уште ќе биде ментор од
Хаклаб треба еден слајд да посветите на Хаклаб независно за што е
темата. :)

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list