[2s.mk-friends] позајмување на проектор

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Tue Apr 8 12:15:16 UTC 2014


> > Во петок и сабота (11-12.04) се одржува Rails Girls и ни треба проектор.
> >
> > Дали може да го земам проекторот од хаклаб или ќе биде потребен за во
> > сабота?
>
> Земи и флаери има во плакарот во Кујна.
>
> Инаку знате дека и ти и Далибор и кој таму уште ќе биде ментор од
> Хаклаб треба еден слајд да посветите на Хаклаб независно за што е
> темата. :)
>

Проекторот е на 2смк, не на хаклаб :)

http://railsgirls.com/skopje ќе не стават во Friends?

-- 
damjan
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140408/cc4fcb0d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list