[2s.mk-friends] позајмување на проектор

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Apr 9 06:57:23 UTC 2014


2014-04-08 14:15 GMT+02:00 Damjan Georgievski <gdamjan at gmail.com>:

>> Инаку знате дека и ти и Далибор и кој таму уште ќе биде ментор од
>> Хаклаб треба еден слајд да посветите на Хаклаб независно за што е
>> темата. :)
>
> Проекторот е на 2смк, не на хаклаб :)
>
> http://railsgirls.com/skopje ќе не стават во Friends?

Па да де, не го поврзав проекторот со спомнувањето на Хаклаб. Ги
спомнав и Гулич и Далибор ради Хаклаб-от не ради проекторот.

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list