[2s.mk-friends] Indie Beer Community - Ludum Dare Event

Martin Pupkov martin.pupkov at gmail.com
Wed Apr 23 08:42:19 UTC 2014


Здраво,

Дали може да ми кажете денес официално дали хаклабот ке ни биде достапен за
Ludum Dare евентот викендов?
За да можеме да ги известиме сите заинтересирани.

Поздрав,
Мартин


2014-04-22 15:44 GMT+02:00 Martin Pupkov <martin.pupkov at gmail.com>:

> Здраво Дамјан,
>
> Од хаклабот би ни требало само просторот и интернет конекција ништо
> повеќе..
> Во однос на капацитетот би биле 10 до 15 души максимум.
>
> Поздрав,
> Мартин
>
>
> 2014-04-22 15:33 GMT+02:00 Damjan Georgievski <gdamjan at gmail.com>:
>
> > Овој викенд (26-28) април ќе се одржува ludum dare, онлајн натпревар за
>> > развој на инди игри каде што на крајот се прикачува и целиот source
>> code и е
>> > достапен јавно да се прегледува.
>> > (Повеќе инфо за настанот овде: http://www.ludumdare.com/compo/rules/ )
>> >
>> > Исто така ке бидат организирани и real world собири
>> > (
>> http://www.ludumdare.com/compo/2014/02/17/real-world-ludum-dare-29-gatherings/
>> )
>> > па размислувавме дали е можно да се организира ваков собир и во
>> хаклабот?
>>
>> што се однесува до мене може во хаклаб - ако никој нема против.
>>
>> што точно ќе ви треба од хаклабот?
>> ваљда си бил во хаклаб и знаеш кои му се капацитетите
>>
>>
>> --
>> damjan
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140423/e0f99059/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list