[2s.mk-friends] Indie Beer Community - Ludum Dare Event

Martin Pupkov martin.pupkov at gmail.com
Tue Apr 22 13:44:37 UTC 2014


Здраво Дамјан,

Од хаклабот би ни требало само просторот и интернет конекција ништо повеќе..
Во однос на капацитетот би биле 10 до 15 души максимум.

Поздрав,
Мартин


2014-04-22 15:33 GMT+02:00 Damjan Georgievski <gdamjan at gmail.com>:

> > Овој викенд (26-28) април ќе се одржува ludum dare, онлајн натпревар за
> > развој на инди игри каде што на крајот се прикачува и целиот source code
> и е
> > достапен јавно да се прегледува.
> > (Повеќе инфо за настанот овде: http://www.ludumdare.com/compo/rules/ )
> >
> > Исто така ке бидат организирани и real world собири
> > (
> http://www.ludumdare.com/compo/2014/02/17/real-world-ludum-dare-29-gatherings/
> )
> > па размислувавме дали е можно да се организира ваков собир и во хаклабот?
>
> што се однесува до мене може во хаклаб - ако никој нема против.
>
> што точно ќе ви треба од хаклабот?
> ваљда си бил во хаклаб и знаеш кои му се капацитетите
>
>
> --
> damjan
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140422/e4e8a3f6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list