[2s.mk-friends] 31C3

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Aug 9 17:50:23 UTC 2014


2014-08-08 18:37 GMT+02:00 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> Disclaimer : Знам дека некој ќе каже дека е прерано, но мислам дека е добро
> еден пинг да направам.

Disclaimer 2: Ја не идам со тебе на CCC.

Стама


More information about the Ossm-members mailing list