[2s.mk-friends] 31C3

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Fri Aug 8 16:51:15 UTC 2014


2014-08-08 18:37 GMT+02:00 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:

> Би било добро оние кои што се заинтересирани да си го испланираат
> времето/буџетот/сѐ од сега.


Јас планирам да доаѓам оваа година. За превоз немам некој став: како ќе
решиме дека е оптимално, така. :-)


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140808/f04cc063/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list