[2s.mk-friends] NSND Осијек

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sat Feb 1 23:02:04 UTC 2014


На NSND листата објавија дека најверојатно вториот NSND Осијек ќе се 
одржи од 22-24.02.2014

Доколку некој сака да оди од тука, нека пише таму, ваљда може и тука на 
оваа нишка.

Од искуство, лани многу добро си поминавме + имаат неверојатен бурек.

ktnxbai


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list