[2s.mk-friends] NSND Осијек

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Feb 3 10:16:57 UTC 2014


On 02/02/2014 12:02 AM, Aleks wrote:
> На NSND листата објавија дека најверојатно вториот NSND Осијек ќе се 
> одржи од 22-24.02.2014
>
> Доколку некој сака да оди од тука, нека пише таму, ваљда може и тука 
> на оваа нишка.
>
> Од искуство, лани многу добро си поминавме + имаат неверојатен бурек.
>

и палачинки (бољи од пиколо)


More information about the Ossm-members mailing list