[2s.mk-friends] Дежурство оваа недела

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Sun Feb 23 20:42:01 UTC 2014


Здраво до сите,

овој понеделник како и викендов нема да сум во можност да бидам дежурен.
За четврток ќе сум тука и веќе е планиран настанот.

Би било супер ако може некој да ме замени, го пропуштив и предходното
дежурство али ќе пробам да сум тука целосно за наредното


Поздрав и се гледаме,

Mite Mitreski


Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mk | +38975236045 | http://blog.mitemitreski.com/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140223/87d39ad4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list