[2s.mk-friends] Дежурство оваа недела

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Sun Feb 23 21:35:16 UTC 2014


On 23/02/2014 21:42, Mite Mitreski wrote:
> За четврток ќе сум тука и веќе е планиран настанот.

За Четврток се договоривме да има MKRUG настан: http://goo.gl/x9UZc5, ќе
има 3 интересни презентации, така да бујрум. :)

Ќе објавам на Сподели блогот во Вторник (после настанот од Понеделник)

д


More information about the Ossm-members mailing list