[2s.mk-friends] potsetnik clenarina januari 2014

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Sun Feb 23 21:43:43 UTC 2014


Здраво,

Дали има некој правник што може да се распраша дали може Хаклаб КИКА да
добие потврда за донациите да можат да се пријават како даночно
ослободување во Годишна Даночна Пријава (ГДП)?

Колона 19 од ГДП вика дека даночното ослободување по основ на донации е
до 24.000 ден, а колку што имам инфо, тоа одобрение треба да се добие од
министерство за правда.

Поздрав,

Далибор


More information about the Ossm-members mailing list