[2s.mk-friends] potsetnik clenarina januari 2014

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Mon Feb 24 09:09:22 UTC 2014


Мислам дека еднаш го дискутиравме ова.
 Проблемот беше(најверојатно уште е) што е тешко да се доби таков статус и
само неколку институции во МК го имаат тоа.

Cheers,

Mite Mitreski


Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mk | +38975236045 | http://blog.mitemitreski.com/


2014-02-23 22:43 GMT+01:00 Dalibor Nasevic <dalibor.nasevic at gmail.com>:

> Здраво,
>
> Дали има некој правник што може да се распраша дали може Хаклаб КИКА да
> добие потврда за донациите да можат да се пријават како даночно
> ослободување во Годишна Даночна Пријава (ГДП)?
>
> Колона 19 од ГДП вика дека даночното ослободување по основ на донации е
> до 24.000 ден, а колку што имам инфо, тоа одобрение треба да се добие од
> министерство за правда.
>
> Поздрав,
>
> Далибор
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140224/f3dc91f3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list