[2s.mk-friends] не го расипувајте blog.spodeli.org

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Jan 17 21:41:18 UTC 2014


https://bugs.spodeli.org/issues/322

- :(
- Нели направивме http://spodeli-stage.blogspot.com/ за да не ги
правите промените на ура и пола работи да се расипат.

http://imgur.com/8y8C5K7

1. Скриптлетот за менување на бојата на линковите не е достапен.
2. Не работи скриптлетот за Статус на Хаклабот дали е отворен или затворен.

3. „Види горе десно“ и „Архива“ се излеваат.
4. Светлите social иконите не се соодветни за темна позадина им се
дава преголемо значење.

5. Мапата или треба да е центрирана или да си фаќа 100% од ширината на
нејзиниот дел. Дополнително минатиот layout кој овој дел го одделуваше
од Posts делот со друга позадина (како што е на Staging) беше
повпечатлив со информациите што се битни за тие што прв пат го
посетуваат (Што е Хаклаб, Каде да дојдам, Кога да дојдам).

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list