[2s.mk-friends] Ревизија на листата на дежурни во Хаклаб

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Thu Jul 17 16:06:19 UTC 2014


https://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Дежурства

Ова е листата на луѓето кои треба да дежураат во хаклаб до крајот на
септември. Ако некој од вас се наоѓа на листава, а не е во можност да ја
изполнува обрвската која ја превземал, без лутење (или можеби со малку
лутење) го замолувам да се тргне од неа и привремено нека ме стави мене
дежурен за неговата недела, па ќе видиме понатаму.

Андреј.

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140717/df68bd92/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list