[2s.mk-friends] Ревизија на листата на дежурни во Хаклаб

igor poptrajkov igorpoptrajkov at yahoo.com
Thu Jul 24 07:12:09 UTC 2014


Jas bi sakal da dezhuram, bidejkji  kako shto vi kazhav sakam da prochitam ili razgledam nekoi od knigite. Koga bi mozhelo dokolku mozhe?On Thursday, July 17, 2014 6:06 PM, Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com> wrote:
 


https://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Дежурства

Ова е листата на луѓето кои треба да дежураат во хаклаб до крајот на септември. Ако некој од вас се наоѓа на листава, а не е во можност да ја изполнува обрвската која ја превземал, без лутење (или можеби со малку лутење) го замолувам да се тргне од неа и привремено нека ме стави мене дежурен за неговата недела, па ќе видиме понатаму.

Андреј.

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com 
_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140724/2a5245b4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list