[2s.mk-friends] NSND Охрид/Струга?

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Tue Jun 3 11:20:39 UTC 2014


Дечки,

ајде кажвете кој ќе идет, за да се јавам и да кажам бројка.

Јованка


2014-05-26 11:16 GMT+02:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:

> 2014-05-26 9:56 GMT+02:00 Mite Mitreski <mitemitreski at gmail.com>:
>
>> најверојатно +1,
>>
>>  +1
>>>
>>
> Пријавете се и на НСНД мејлинг листата, да не мислат странците дека никој
> нема да доаѓа. :-)
>
> --
> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140603/a4ba2296/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list