[2s.mk-friends] NSND Охрид/Струга?

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Thu Jun 5 08:50:40 UTC 2014


Ќе оди некој со кола накај Струга?

Ако да, дај да се договориме за одење, да се искомбинираме некако.
Ако не, да знам дали треба да резервирам карти за комбе?

Поздрав,
Јованка


2014-06-03 13:20 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:

> Дечки,
>
> ајде кажвете кој ќе идет, за да се јавам и да кажам бројка.
>
> Јованка
>
>
> 2014-05-26 11:16 GMT+02:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
>
>> 2014-05-26 9:56 GMT+02:00 Mite Mitreski <mitemitreski at gmail.com>:
>>
>>> најверојатно +1,
>>>
>>>  +1
>>>>
>>>
>> Пријавете се и на НСНД мејлинг листата, да не мислат странците дека никој
>> нема да доаѓа. :-)
>>
>> --
>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140605/eeef8c58/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list