[2s.mk-friends] NSND Охрид/Струга?

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Thu Jun 5 09:48:02 UTC 2014


2014-06-05 10:50 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
> Ќе оди некој со кола накај Струга?
>
> Ако да, дај да се договориме за одење, да се искомбинираме некако.
> Ако не, да знам дали треба да резервирам карти за комбе?

Јас Новица и Андреј ќе тргаме утре негде ~12ish (може и малку
покасно), да стигнеме за ручек во Струга


-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list