[2s.mk-friends] NSND Охрид/Струга?

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Thu Jun 5 10:04:12 UTC 2014


2014-06-05 11:48 GMT+02:00 Damjan Georgievski <gdamjan at gmail.com>:
> 2014-06-05 10:50 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>> Ќе оди некој со кола накај Струга?
>>
>> Ако да, дај да се договориме за одење, да се искомбинираме некако.
>> Ако не, да знам дали треба да резервирам карти за комбе?
>
> Јас Новица и Андреј ќе тргаме утре негде ~12ish (може и малку
> покасно), да стигнеме за ручек во Струга

Мене ќе ми треба превоз, имам и кола, па ако се собереме може и да земам.


More information about the Ossm-members mailing list