[2s.mk-friends] NSND Охрид/Струга?

Visar Zejnullahu visar.zejnullahu at gmail.com
Thu Jun 5 10:36:14 UTC 2014


И мене ми треба превоз, немам кола. Злат рачунај на мене.


2014-06-05 12:04 GMT+02:00 Zlatko Trajcheski <zlatra at gmail.com>:

> 2014-06-05 11:48 GMT+02:00 Damjan Georgievski <gdamjan at gmail.com>:
> > 2014-06-05 10:50 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <
> jovanka.gulicoska at gmail.com>:
> >> Ќе оди некој со кола накај Струга?
> >>
> >> Ако да, дај да се договориме за одење, да се искомбинираме некако.
> >> Ако не, да знам дали треба да резервирам карти за комбе?
> >
> > Јас Новица и Андреј ќе тргаме утре негде ~12ish (може и малку
> > покасно), да стигнеме за ручек во Струга
>
> Мене ќе ми треба превоз, имам и кола, па ако се собереме може и да земам.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140605/b3c171a0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list