[2s.mk-friends] Прв Биткоин meetup во Скопје

Sasho Andrijeski andrijeski at gmail.com
Tue Mar 25 13:27:28 UTC 2014


Здраво другари!

На 24ти Април 2014 ќе се одржи првиот bit coin meet up во Скопје, па решив
да ја споделам оваа информација тука, знаејќи дека меѓу нас има многу
ентузијасти кои би биле заинтересирани.

Feel free to discuss :)

http://www.meetup.com/Skopje-Bitcoin-Meetup/events/171621222/

Од интервјуто со Шевченко тука:
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=323141836511&id=51&setIzdanie=23133

*Првата биткоин-средба во Македонија се организира идниот месец, при што
учесниците ќе можат да ги купат првите биткоини и да дознаат како да го
користат својот биткоин-паричник. „Нова Македонија“ разговараше со Андреј
Шевченко, еден од организаторите.*


*Која е целта на првата биткоин-средба во Скопје?*
- Целта е подобро да се запознаеме со оваа крипто-валута и нејзиниот
потенцијал. Секој што е заинтересиран за биткоин е добредојден да ни се
придружи за да се едуцира и да соработува на иновативни проекти поврзани со
биткоин.


Поздрав,


*Sasho Andrijeski *

Please think of your environment and switch to electronic documents.
Printing e-mails is usually a *waste*.

The information contained in this email and any attachments is confidential
and may be subject to copyright or other intellectual property protection.
If you are not the intended recipient, you are not authorized to use or
disclose this information, and I request that you notify me by reply mail
and delete the original message from your mail system.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140325/406418df/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list