[2s.mk-friends] Проекција на Revolution OS на Филозовски и дискусија

novica novica at on.net.mk
Wed Mar 26 15:42:12 UTC 2014


> За тие што не кликаат на Facebook... настанот ќе се случи во:
> Петок, 28 март, 17:05
> ФЗФ, Електронска лабораторија (ФЗФ е филозофски)

јас би пошол на ова.

--
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list