[2s.mk-friends] NSND Охрид/Струга?

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Sun May 4 09:04:06 UTC 2014


>
> > Би било фино да се разговара за датум за да можат да си планираат луѓето.
>

Мене до сеа 20 луѓе ме прашаа во Белград и Загреб дали / кога ќе има, така
да има заинтересираност. Некои дури и одмори ми рекоа дека си планирале за
НСНД. :-))

Така да +1 ... почеток на Јуни негде? Ја предлагам 6-ти (петок) до 8-ми
(недела).

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140504/081199d8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list