[2s.mk-friends] кирилични домени - слободенсофтвер.мкд

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu May 8 10:12:15 UTC 2014


2014-05-05 10:11 GMT+02:00 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:

> Кај и да е месецов, ICANN ќе ѝ ја делегира .мкд зоната на Марнет.

Супер, ѝ одговорија на Гулич од Марнет дека кога ќе ја добијат .мкд
зоната, ќе го резервираат и стават слободенсофтвер.мкд.

Да потсетам дека сајтот е на github, ако некој има желба да  додава
содржина слободно... Исто и некој ако има желба да го направи по
eyecandy ќе биде убаво. :)

https://github.com/skopjehacklab/slobodensoftver.mkd
https://slobodensoftver.org.mk/кирилица/

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list