[2s.mk-friends] NSND Охрид/Струга?

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Fri May 9 12:16:34 UTC 2014


Хотел Галеб: (каде што бевме лани), цената е иста како лани, 800 ден.

Црвен Крст:  цената со доручек е 960 ден. Имаат две сали, едната собира 30,
другата 80 души. Затоа што најверојатно нема да има никој, двете ќе ни се
достапни.

За ЕвроХотел чекам да ми се јавет.

Ова е за викендот 5,6,7 јуни.

Ајде мислења, за да знам кај да се јавам. :)


2014-05-05 15:48 GMT+02:00 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:

> 2014-05-05 14:24 GMT+02:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
> > ај ќе pišam сеа. :-))
>
> Па не си пишал, а 1 саат помина. Колку време трае тоа сеа?
>
> pišaј odma ;-)
>
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140509/5f107dda/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list