[2s.mk-friends] NSND Охрид/Струга?

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Fri May 9 12:17:59 UTC 2014


А да, собите и во Црвен Крст се двокреветни и трикреветни. Еве некое
линкче. http://www.skopje-redcross.org.mk/czer_struga.htm
2014-05-09 14:16 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:

> Хотел Галеб: (каде што бевме лани), цената е иста како лани, 800 ден.
>
> Црвен Крст:  цената со доручек е 960 ден. Имаат две сали, едната собира
> 30, другата 80 души. Затоа што најверојатно нема да има никој, двете ќе ни
> се достапни.
>
> За ЕвроХотел чекам да ми се јавет.
>
> Ова е за викендот 5,6,7 јуни.
>
> Ајде мислења, за да знам кај да се јавам. :)
>
>
> 2014-05-05 15:48 GMT+02:00 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
>
> 2014-05-05 14:24 GMT+02:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
>> > ај ќе pišam сеа. :-))
>>
>> Па не си пишал, а 1 саат помина. Колку време трае тоа сеа?
>>
>> pišaј odma ;-)
>>
>>
>> --
>> Igor
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140509/0ee73e11/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list