[2s.mk-friends] NSND Охрид/Струга?

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Wed May 14 12:29:39 UTC 2014


Ај да ве потсетам на ова. :)2014-05-12 14:13 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
> Повеќето се за во Црвен Крст.
>
> Дали да дефинираме викендот 6, 7, 8-ми Јуни ви Црвен Крст?
>
> Поздрав,
> Јованка
>
> 2014-05-09 16:25 GMT+02:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
>> И ја сум повеќе за да смениме
>>
>>
>> 2014-05-09 16:08 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
>>
>>> Јас сум за Црвен Крст повеќе
>>>
>>>
>>> 2014-05-09 14:17 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska
>>> <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>>
>>>> А да, собите и во Црвен Крст се двокреветни и трикреветни. Еве некое
>>>> линкче. http://www.skopje-redcross.org.mk/czer_struga.htm
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> 2014-05-09 14:16 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska
>>>> <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>>>
>>>>> Хотел Галеб: (каде што бевме лани), цената е иста како лани, 800 ден.
>>>>>
>>>>> Црвен Крст:  цената со доручек е 960 ден. Имаат две сали, едната собира
>>>>> 30, другата 80 души. Затоа што најверојатно нема да има никој, двете ќе ни
>>>>> се достапни.
>>>>>
>>>>> За ЕвроХотел чекам да ми се јавет.
>>>>>
>>>>> Ова е за викендот 5,6,7 јуни.
>>>>>
>>>>> Ајде мислења, за да знам кај да се јавам. :)
>>>>>
>>>>>
>>>>> 2014-05-05 15:48 GMT+02:00 Igor Stamatovski
>>>>> <igor.stamatovski at gmail.com>:
>>>>>
>>>>>> 2014-05-05 14:24 GMT+02:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
>>>>>> > ај ќе pišam сеа. :-))
>>>>>>
>>>>>> Па не си пишал, а 1 саат помина. Колку време трае тоа сеа?
>>>>>>
>>>>>> pišaј odma ;-)
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> --
>>>>>> Igor
>>>>>> _______________________________________________
>>>>>> Ossm-members mailing list
>>>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> Ossm-members mailing list
>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>


More information about the Ossm-members mailing list