[2s.mk-friends] NSND Охрид/Струга?

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Mon May 12 12:13:56 UTC 2014


Повеќето се за во Црвен Крст.

Дали да дефинираме викендот 6, 7, 8-ми Јуни ви Црвен Крст?

Поздрав,
Јованка

2014-05-09 16:25 GMT+02:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
> И ја сум повеќе за да смениме
>
>
> 2014-05-09 16:08 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
>
>> Јас сум за Црвен Крст повеќе
>>
>>
>> 2014-05-09 14:17 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska
>> <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>
>>> А да, собите и во Црвен Крст се двокреветни и трикреветни. Еве некое
>>> линкче. http://www.skopje-redcross.org.mk/czer_struga.htm
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> 2014-05-09 14:16 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska
>>> <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>>
>>>> Хотел Галеб: (каде што бевме лани), цената е иста како лани, 800 ден.
>>>>
>>>> Црвен Крст:  цената со доручек е 960 ден. Имаат две сали, едната собира
>>>> 30, другата 80 души. Затоа што најверојатно нема да има никој, двете ќе ни
>>>> се достапни.
>>>>
>>>> За ЕвроХотел чекам да ми се јавет.
>>>>
>>>> Ова е за викендот 5,6,7 јуни.
>>>>
>>>> Ајде мислења, за да знам кај да се јавам. :)
>>>>
>>>>
>>>> 2014-05-05 15:48 GMT+02:00 Igor Stamatovski
>>>> <igor.stamatovski at gmail.com>:
>>>>
>>>>> 2014-05-05 14:24 GMT+02:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
>>>>> > ај ќе pišam сеа. :-))
>>>>>
>>>>> Па не си пишал, а 1 саат помина. Колку време трае тоа сеа?
>>>>>
>>>>> pišaј odma ;-)
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Igor
>>>>> _______________________________________________
>>>>> Ossm-members mailing list
>>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
>
> --
> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list