[2s.mk-friends] Hacker.glass

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Sat May 24 20:32:39 UTC 2014


Здраво до сите,

дечките од JavaSvet( српскиот JUG) ме замолија да споделам информација со
нашиве групи во врска со Hackaton кои тие го организираат.

Станува збор за Google Glass Hackhaton @Bgd со повеќе детали на
http://hacktheglass.org/.
Пријава за предавањето  *http://javasvet.rs/event/201405-glass/
<http://javasvet.rs/event/201405-glass/> *

Мислам дека е одличен настан и прилика за сите што планираат да се
занимаваат со Google Glass.


Поздрав,

Mite Mitreski


Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mk | +38975236045 | http://blog.mitemitreski.com/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140524/50be922d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list