[2s.mk-friends] haklab clenarina za kirija april 2014

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue May 27 09:46:40 UTC 2014


Да потсетам дека април помина, тие што мислат да платат членарина за кирија (*).

Во моментов ова е состојбата:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmCywBYg0v9WdEtjUXNKdk5GT0NPa2FiTWhFMGNmeWc#gid=1

-9.152,00 денари сме во минус од почетокот на годината.

(*)
http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
    Сметка: 210057088340110
    Банка: НЛБ Тутунска Скопје
    Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)
    Цел на дознака: донација за проект КИКА

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list