[2s.mk-friends] proektor na 5 juni

Novica Nakov novica at on.net.mk
Fri May 30 14:22:02 UTC 2014


договоривме настан во АКСЦ на 5 јуни, ќе пуштаме филмче за 
мозила.

ќе ни треба проекторот од хаклаб. се надевам нема да биде 
преголем проблем за програмски јазици тој ден.

-- ннвцMore information about the Ossm-members mailing list