[2s.mk-friends] Да прославиме десет фантастични години со Firefox!

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Mon Nov 17 07:27:16 UTC 2014


Денес се случува роденденскиот настан за Firefox
<http://mozilla.mk/2014/11/13/%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC%D0%B5-10-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BE-firefox/>
во 7 во Концепт37.

Проследете натаму и се гледаме вечер!2014-11-13 17:52 GMT+01:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:

> Здраво,
>
> Веројатно веќе слушнавте дека Firefox наполни 10 години! На 10 ноември
> 2014 год., речиси сите светски и домашни медиуми го објавија тоа.
>
> В понеделник, на 17 ноември 2014 г. заедницата на Mozilla во
> Македонија организира настан на кој што ќе прославиме десет
> фантастични години од објавувањето на првата верзија на прелистувачот
> Firefox. Сите сте поканети во Concept 37 од 19 часот.
>
> Ќе зборуваме за развојот на Firefox низ годините, за неговата значајна
> улога во опстојувањето на Отворениот Интернет, за изборот што им го
> дава на корисниците и за приватноста која што е еден од главните
> приоритети на заедницата на Mozilla.
>
> Како и на секој роденден и на овој, ќе има убава торта и многу
> насмеани корисници на Firefox. А, сигурно ќе дојдат и многу наши и
> ваши пријатели што користат Chrome, Safari, Opera и Internet Explorer.
>
> Се гледаме!
> Гоце
>
> --
>
> Goce Mitevski
> Independent Professional (Graphic and Web Design)
>
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>http://www.behance.net/GoceMitevski
>http://www.nicer2.com/about
>http://monsteer.deviantart.com/
>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20141117/54dbf5c2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list