[2s.mk-friends] hacklab clenarina oktomvri 2014

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Nov 13 19:59:50 UTC 2014


Да потсетам тие што мислат да платат членарина да го сторат тоа(*).

Во моментов ова е состојбата:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmCywBYg0v9WdEtjUXNKdk5GT0NPa2FiTWhFMGNmeWc#gid=1

2014 сме во минус -47.772,00 денари т.е за Хаклаб се потрошиле 47к
повеќе од што сме собрале за кирија+данок. Баферот од 2смк се троши
брзо.

За тие што го утнаа и ова е добар мејл.
https://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/2014-November/015320.html


(*)
http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
    Сметка: 210057088340110
    Банка: НЛБ Тутунска Скопје
    Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)
    Цел на дознака: донација за проект КИКА

-- 
--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list